fredag, september 26, 2008

På bättringsvägen



Vilma har blivit mycket bättre genom medicineringen. Nu är det full fart igen och det är svårt att försöka hålla en 7 mån valp stilla när hon har massor av energi och är van vid att aktiveras i princip varje dag. På onsdag smet vi iväg till lydnadsträningen och Vilma var upp över öronen glad när hon såg alla kompisar. Att hon blev påflugen av en boxer gjorde inget alls, han ville väl bara leka? Igår var vi hos veterinären igen och tog nya prover och allt verkade bra. Veterinären kollade Vilmas rörelser och konstaterade att hon hade ett mkt fint steg, vi får väl hoppas ringdomarna tycker det samma så småningom. Laddar för morgondagen då Lina kommer m sin amstaff James. Träning, lek och skratt står på agendan och vi ska även passa på att titta på lydnadstävlingen på klubben.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Va skönt att Vilma är på bättringsvägen. Borrelia är en riktigt lurig och otäck sjukdom.
Nästa vecka åker jag till USA. Tar med mig Vilmas bror Jack som ska vidare därifrån till Mexico där han ska bo på en stor Kerry Blue-kennel.

Anonym sa...

På ena bilden ser man även boxern som tyckte lilla söta vilma såg god ut,hmmm, Stackars liten....Kramar i massor fån Marie och tibbetjejerna