fredag, maj 22, 2009

Mrs Vilma...

What a lady.....








Det här är min trädgård! Ja, vaktar gör hon allt.
Det är ju inte terrier för inte...















Jag är rätt bra på att leka också, tomma petflaskor - Mrs destroy!
















4 kommentarer:

Lina sa...

Kan inte fatta att hon har blivit så stor & vuxen - Mrs. Vilma. Hon är verkligen jättefin och James längtar efter att få träffa henne. ;)

ps. Om du ställer markören längst ner på det här inlägget och trycker på RETURN knappen (eller vad den heter?) så många ggr du behöver så slipper du det stora "tomrummet" mellan det här inlägget och det förra. Hängde du med? ;) Det blir gärna så när man lägger in bilder ...

Hoppas ni får en riktigt skön helg! Kramar från Lina & James

Jennie sa...

Nu är vi allt bra avundssjuka på er! En tomt vid skärgården i Kristinehamn! Gud va härligt!!!
Jag älskar att åka "ut" till Picasso & bara njuta av allt det fina! Brukade åka på utflykt dit när barnen var "små"....nu är de ju stora, tiden den går! Då vet ni vad ni har att göra i sommar iaf, jättekul!
Ha det så himla bra!
Bamsekramar Jennie

Märith sa...

Hej på dig!

Fina bilder! Såg på FB att du fyller år idag så grattis från oss här i Örebro, hoppas du får en bra dag med tårta o presenter!
Vi får försöka boka in att ses snart, det är ju fullt i almanackan jämt tycker jag men nån kväll/dag ska vi väl få ihop! Prata med Tony!
Hälsa honom o ha det bra så länge!
Kram Märith :-)

Marie sa...

GRATTIS på födelsedagen vännen. Jag kan nog ses lördag eller söndag denna vecka eller onsdag, tors eller fredag nästa vecka. Något som passar dig?

Många kramar Marie Saga & Tova